Belisia levert interieur eetcafť van Clijstersí sportclub

Kim Clijsters opende vorige week haar eigen sportclub in Bree. Naast twee grote tennishallen, een yogaruimte en een relaxruimte voorziet Sports and Health Club ook een eetcafé. De Refferie, voordien gekend als de Boneput, is meer dan een cafetaria. Er is een gratis Wifi-netwerk, twee grote tv-schermen waarop sportwedstrijden worden uitgezonden en een grote polyvalente ruimte waar bedrijfsseminaries, vergaderingen en feesten tot tachtig personen kunnen plaatsvinden.

Voor het interieurconcept van De Refferie deden de voormalige nummer 1 tennisster en haar entourage beroep op PCP Architects. Zij werkten samen met Belisia, die de meubels van dit trendy eetcafé leverde. Uitbater Jo en zijn personeel serveren een gevarieerde en verrassende brasseriekaart met de nadruk op gezonde voeding: verse pasta’s, een uitgebreid vegetarisch aanbod, smoothies, …
Genieten van al dit lekkers gebeurt in een stijlvol decor met zicht op de binnen- en buitenbanen. In de zomermaanden is het gezellig vertoeven op het grote en moderne terras, ‘s winters wordt de loungy open haard aangestoken.
 
Naast het meubilair van deze cafetaria, ontwierp en leverde Belisia reeds het interieur van vele bibliotheken, kantoren, vergaderruimten en kinderdagverblijven.

Nieuws 

Eerste bezoekers onder indruk nieuwe bib in Bilzen
Overname Belisia
Overname Belisia
Officenter Maastricht. Bron: Builders Facts.
Officenter Maastricht. Bron: Builders Facts.
Belisia steekt grens over
Belisia
Dienstencentrum Mol. Bron: Builders Facts.
Dienstencentrum Mol. Bron: Builders Facts.