Bezoek onze showroom 


 

    In onze showroom vindt u alle onze producten in een realistische omgeving; vraag ons er gerust een demonstratie van onze interactieve producten. Ontdek hoe ergonomie, bewegingscomfort en opbergruimte centraal staan in ons maatwerk en hoe wij de meubels selecteren die hieraan voldoen. Ervaar zelf de voordelen van vooruitstrevende meubelvernieuwing, de laatste interactieve technologie en een efficiënte organisatie. Uw persoonlijke behoeftes zetten wij om in een interieur op maat. Uw tevredenheid is ons veel waard, want u zal dagelijks kunnen genieten van meer interactiviteit, inspiratie en integratie in uw interieur.
    
Bezoek onze showroom en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Contacteer vrijblijvend onze showroomadviseurs voor een afspraak.

 

Inspireren
Uw visie heeft bepaald waar u nu staat als bedrijf. De sfeer en grootte van een ruimte, de verwachtingen, uw eisen en wensen als opdrachtgever,... Dit zijn factoren die invloed hebben op het concept, de uiteindelijke eigenschappen van uw bedrijf in de toekomst. Na grondig overleg brengen wij de verschillende functies in kaart, afgestemd op de vierkante meters. Wij geven aan hoe en waar deze functies in de praktijk ingevuld kunnen worden. Alles krijgt een plaats in het plan en wordt gedetailleerd uitgewerkt. Hier spreken wij van de gezamenlijke ideeënvorming of de conceptfase.
 


De start van uw project
De volgende fase betreft de visualisatie van het resultaat. Dit kan door het maken van een simpel vlekkenplan en/of door nauwkeurige sfeerborden met foto´s en computerrenderings. In de strategische fase stellen wij een projectteam samen dat de kwaliteit in de uitvoering bewaakt. In deze fase voorzien wij u ook van een plan van aanpak. Hierin staat zowel de tijdsplanning als ook een nauwkeurige opgave van de kosten.

Rechtstreeks telefoonnummer van onze showroom: 0032 (0)89 81 93 70
Belisia Showroom
Eikenlaan 11, 3740 Bilzen (België)

Openingstijden:
maandag tot vrijdag: 09u00 - 17u00
zaterdag op afspraak
contact